Terug naar het overzicht

Septeto Trio Los Dos


  • Stationsplein
Geplaatst onder
Jazz
Tickets
Koop ticket

Septeto Trio Los Dos speelde al eerder hun traditionele Cubaanse Son met veel succes op Voorburg Jazz Culinair en is opnieuw de feestelijke afsluiter van deze festivalavond.

Septeto Trio Los Dos wordt erkend als de beste Cubaanse Son-band in de Benelux. Vanuit Nederland brengt de band elk jaar een aantal weken door in Cuba om hun repertoire te verbreden samen met de beste groepen in Santiago. Daardoor genieten ze nu een enorme populariteit in “Oriente”. De live-optredens en interviews van de band voor "Radio Mambí" en "Radio Revolución" hebben ertoe geleid dat ze elk jaar worden geboekt in het beroemde Casa de la Trova wanneer ze in Santiago zijn. Andere bekende locaties zijn La Casa de la Musica, Peňa de Artex, La Maison en El Quitrin. In 2010 en 2011 werd STLD uitgenodigd om op te treden op het Festival de La Trova Pepe Sanchez By Eliades Ochoa. In april 2013 speelde de band twee shows in de "Salon de los Grandes" van de Casa de la Trova.

LET OP Gebruik voor het bestellen van kaarten voor dit optreden de volgende link: https://eventree.nl/evenement/jazz-podium-huygens-festival-2021/

Artiesten