Het A.C.Y Polenc Trio heeft elkaar leren kennen toen we alle drie als solist optraden bij de klassieke avond van de Talentenloods. De jury stelde toen voor dat wij als trio op konden gaan treden, bijvoorbeeld het trio voor hobo, fagot en piano van Poulenc. Dit leek ons alle drie een leuke nieuwe uitdaging, dus besloten wij dit te gaan doen. Op het Huygens festival zullen wij het tweede deel van dit stuk gaan spelen.
 
Annabel Beckers (17) begon op haar 5de met piano spelen. Op de middelbare school begon ze met hobo spelen, omdat ze heel graag in een orkest wilde spelen. Ze zit nu in de zesde klas van het Gymnasium Haganum en speelt eerste hobo in het schoolorkest van het Haganum. Daarnaast speelt ze ook hobo en althobo in het Symfonieorkest van Viotta. Ze heeft nu les van Peter Le Feber. Ze heeft op het Florence Concours in 2019 de derde prijs gewonnen.
 
Casper Bleichrodt (16) is op zijn negende begonnen met fagot spelen. Omdat zijn broer en vader cello speelden begon hij op 6-jarige leeftijd met cello spelen. Hij ging bij het kleine jeugdorkest van Viotta, waar hij ontdekte dat de cello niet het ideale instrument voor hem was. Hij maakte er kennis met de fagot en stapte vrij snel over. Nu speelt hij in het Viotta symfonieorkest, dat vorig jaar de eerste symfonie van Mahler speelde en uitvoerde in het Muziekgebouw aan het IJ. Casper won het HKZ-CKC Muziekconcours 2018 in Zoetermeer won daarmee een solo-optreden met de koperblazers van het residentie orkest. Casper zit in 5 gymnasium van het St Maartenscollege in Voorburg en heeft de ambitie om na de middelbare school naar het conservatorium te gaan. Hij heeft les van Erik Reinders.
 
Yasumi Meijer (14) kwam al op jonge leeftijd in contact met de piano, omdat mijn moeder ook piano speelt. Daardoor kreeg ze interesse in piano spelen. Op haar 6e begon zij met les nemen van haar moeder en sinds de leeftijd van 7 heeft zij les van haar huidige docente, Dalarna van der Kemp. Op de leeftijd van 9 heeft zij auditie gedaan bij de Stichting Muziektalent Almere en was toegelaten. Sindsdien is zij elk jaar geslaagd om lid te blijven. 
 
Yasumi heeft meegedaan aan meerdere Concours en Festivals zoals het Steinway Pianoconcours, het Pianofest, het Florence Concours, het Prinses Christina Concours en het Haydn Muziek Festival in Groningen, waar zij in de finale heeft gestaan. Yasumi zit in 3 technasium van het Helen Parkhurst in Almere en zij heeft nog geen goed idee over de toekomst, maar zij is wel van plan om de rest van haar leven haar muziekwereld te verbreden.
 
Het repertoir dat gespeelt wordt is het 2e deel "Andante" van Poulenc.