Luca is in augustus 13 jaar geworden en zij woont in Den Haag. Luca speelt sinds haar vijfde jaar viool. Zij is soliste bij de Romance van Svendsen.

Naast haar middelbare school aan het Dalton College volgt Luca sinds de zomer van 2016 les bij de School voor Jong Talent aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag. Zij heeft hier met veel plezier nog een jaar les mogen hebben van Koosje van Haeringen. Zij heeft het afgelopen half jaar Liesbeth Ackermans als docent gehad en haar vaste viooldocente is Kerstin Hoelen.

In november 2015 won Luca de eerste prijs bij het Florence Concours Mini in Den Haag. Luca was in het afgelopen jaar concertmeester bij het Viotta Jeugdorkest waar zij met veel plezier meerdere jaren heeft gespeeld.

Recent heeft Luca met haar kwartet de 1e prijs, en solo de 3e prijs gewonnen bij het Jong Talent Concours Maassluis editie 2019. Bij het Prinses Christina Concours 2019, regio Zuid Holland ontving Luca de aanmoedigingsprijs. Afgelopen zomer heeft met heel veel plezier deelgenomen aan het Peter de Grote Festival in Groningen waar zij onder andere als solist mee mocht doen aan het Bach dubbelconcert.

Naast haar passie voor viool heeft zij ook een grote passie voor voetbal en speelt zij bij Graaf Willem VAC II in Wassenaar.