Op 5-jarige leeftijd begon Robin met vioolspelen. Uit een familie waarin iedereen klassieke muziek maakt, was het niet ondenkbaar dat ook zij haar plek zal vinden in de klassieke muziekwereld. Vanuit een mini-vioolklas en daarnaast het Kinderkooraccademienederland had ze al snel de smaak te pakken. Op 12-jarige leeftijd ging ze dan ook naar de Havo voor muziek en dans aan het Rotterdams conservatorium om daar haar middelbare school te volgen. Hiernaast speelde Robin in het Hofstads jeugdorkest (waar ze 10 jaar lid van is geweest, met de laatste 3 jaren als concertmeester van het jeugd orkest). Vanuit de HMD kwam ze bij het Jeugd Orkest Nederland terecht, hiermee is ze op tournee naar Canada en Praag geweest. Door het JON kwam ze dan weer terecht bij het Nationaal Jeugd Orkest.
Op de havo voor muziek en dans heeft ze vioollessen gevolgd bij Thijs Kramer, Andras Czifra en Natasja Morozova. Hierna vervolgde zij haar studie aan het Koninklijk Conservatorium te Den Haag, waar ze nu aan haar 4e jaar bachelor studeert bij Theodora Geraets.
Vanuit het conservatorium speelt ze in vele projecten (New European Ensemble, Gergiev Festival, samenwerkingen met conservatorium van Antwerpen, Berlijn en Londen) en speelt ze veelal met het Nationaal Jeugd Orkest.
Ook is ze violiste in een strijkkwartet.
Ze geeft al 3 jaar met veel plezier less; privé en aan groepen. Hier heeft ze dan ook een pi certificaat voor, een Minor educatie (nog lopend) en volgt ze de cursus muziek als vak (kodaly) om haar educatieve vaardigheden te blijven ontwikkelen.
Robin bespeelt op het moment een Zuid Duitse 7/8 viool uit 1651 met het etiket Stainer, die zij in bruikleen heeft van het Nationaal Muziek instrumenten fonds.

Repertoire: 

- Thais meditation van massenet,
- The bear necesities van jungle book
- Schindlers list
- Capriccio van Jacob ter veldhuis.