Terug naar het overzicht

Funky Music School


  • Franse Kerk
Geplaatst onder
Voor kinderen
Tickets
Koop ticket

Funky Music School, de school voor een ieder, jong, oud, beginnend of gevorderd.  Met een fijn team werken wij naar de muzikale doelen van de leerlingen toe en leren wij onze leerlingen de taal van muziek. Met een coronajaar achter de rug is het weer fijn dat onze docenten en leerlingen gebruik kunnen maken van de diverse podiums. Als muzikant doe je niets liever dan die passie delen.

Ruth Mareen begon op vijfjarige leeftijd viool te spelen. Sindsdien is haar enthousiasme alleen maar toegenomen. Stil zitten is niet aan haar besteed, ze neemt deel aan veel verschillende orkestwerkingen, audities en stages. Zo speelt ze met het viool-gitaar duo RAAS, het LUCA Quartet, Brussels Sinfonietta en het Nationaal Jeugd Orkest. Ruth voelt zich comfortabel in meerdere genres, zo combineerde ze haar klassieke studies tijdens haar laatste jaar in Leuven met jazz. Verder werkt ze als viooldocent bij de Funky Music School en deelt ze haar kennis en ervaring met verschillende leerlingen.

Guillermo Gómez is een getalenteerde Spaanse saxofonist. Wat hem onderscheidt is zijn muzikale expressiviteit dat zich uit in uitzonderlijke klanken. Ook andere omschrijven Guillermo als een getalenteerde en brilante saxofonist met een vernieuwende compositorische visie . Sinds zijn zestiende neemt hij deel aan verschillende muzikale projecten, waaronder; “Ninajazz Mission”, “Jazz for Kids” en “CSMN Big Band”. Sindsdien zit Guillermo nooit stil en is sinds kort ook docent bij de Funky Music School om zijn expertise en enthousiasme te delen met de leerlingen van de muziekschool.

 

Artiesten