Terug naar het overzicht

Hans Dulfer & Band


  • Stationsplein
Geplaatst onder
Jazz
Tickets
Koop ticket

Wie is er niet groot geworden met de genadeloze saxsound van Hans Dulfer? Met zijn roemruchte en vooruitstrevende formaties (Perikels, Reflud, Big Boy) heeft hij zich opgewerkt tot de bekendste saxofonist van Nederland.

Om te vieren dat de nog immer opzwepend opererende saxofonist zich al vijfenzestig jaar een slag in de rondte speelt én dat hij de niet te bevatten leeftijd van tachtig jaar bereikt, presenteert Dulfer een nieuwe, niet-te-missen band. Met gerenommeerde muzikanten en vers repertoire doorspekt met notoire Dulferklassiekers. Vanaf najaar 2020 is deze Dulfer 80 band kort te horen geweest, tot de Covid-maatregelen de tournee stil legden. In 2021 doet Dulfer of hij niet ouder is geworden en viert hij zijn jubileum alsnog in voor- en najaar en ver daarna. Daarnaast speelt hij nog geregeld met de succesvolle formaties Dulfer Jazz, Dulfer Dance en Dulfer Plays Blues. Blik samen met Dulfer terug op de toekomst zonder spijt en vier feest alsof morgen nooit bestaan heeft.

 

Bezetting:

Jerome Hol gitaar

Eric Barkman bas

Gijs Dijkhuisen drums

Hans Dulfer saxofoon

LET OP Gebruik voor het bestellen van kaarten voor dit optreden de volgende link: https://eventree.nl/evenement/jazz-podium-huygens-festival-2021/

Foto: (c) Mark Groeneveld

Artiesten